Închide

Plecări în masă: partida cu Pandurii poate fi ultima pentru mai mulți jucători de la ”U”. Szilagyi își încheie și el contractul!

Sport by Catalin Suciu - mai 20, 2014 0 284

Trupa lui Teja s-a salvat de la retrogradare și va juca în această seară ultimul meci oficial al sezonului împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu.

foto: silviucristeaphotography.blogspot.ro/

foto: silviucristeaphotography.blogspot.ro/

Acest meci poate fi ultimul pentru mai mulți jucători de la Universitatea, nu mai puțin de șase aflându-se la final de contract. Max Nicu, Robert Veselovski, Karim Boutadjine, Ronald Gercaliu, Braga, Flaurent Sauvadet și Szilagyi Zsolt vor deveni liberi pe 30 iunie și până acum niciunul nu a fost chemat să discute o eventuală prelungire. Mai mult , clubul e dispus să-l cedeze și pe Valentin Lemnaru în această vară în cazul unei oferte avantajoase.
În vârstă de 33 de ani, Zsolt Szilagyi a evoluat întreaga carieră la Universitatea Cluj. A început fotbalul la 10 ani şi a rămas la „U” până astăzi, fiind singurul jucător care activează în Liga I şi se poate lăuda cu o asemenea performanţă. În 2005 a suferit o accidentare la ligamentele încrucişate şi a stat departe de teren trei ani de zile. A revenit la antrenamente, a intrat în programul echipei, a contribuit la revenirea Universităţii Cluj în Liga I, după care s-a accidentat din nou, în decembrie 2010, şi a ratat tot returul campionatului.

Partida dintre Universitatea Cluj și Pandurii se joacă în această seară de la 18:15 și va fi transmisă în direct pe Digisport.

foto: silviucristeaphotography.blogspot.ro/

foto: silviucristeaphotography.blogspot.ro/

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.