Închide

Platformă de recrutare online: Managerii de Resurse Umane din Cluj câștigă peste 6000 de lei pe lună

Sinteză știri locale by Actual de Cluj - aug. 28, 2018 0 738

 

Un manager de Resurse Umane dintr-o companie din România câştigă, în medie, 6.576 de lei net pe lună, potrivit datelor centralizate de Paylab.ro, comparatorul de salarii lansat de platforma de recrutare online eJobs, conform ProdusinArdeal.ro.

Media creşte în funcţie de regiunea în care activează, astfel că în Capitală, de exemplu, câştigurile medii ale HR managerilor depăşesc pragul de 7.000 de lei net, iar la un nivel apropiat se află managerii din Cluj, cu venituri lunare de aproximativ 6.500 de lei net pe lună.

”Managerii de HR poartă în această perioadă, o responsabilitate uriaşă pe umeri, pentru că jobul lor înseamnă astăzi atragere de candidaţi, recrutare, retenţie, motivare şi aşa mai departe. Şi ei, la rândul lor, sunt foarte căutaţi în piaţă. Numai pe ejobs.ro sunt în acest moment 650 de locuri de muncă disponibile pentru poziţia de HR manager”, a spus Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

Deficitul de personal de pe piaţa muncii, fluctuaţia de personal şi numărul mare de joburi vacante din majoritatea industriilor au făcut ca managerii de HR să aibă roluri-cheie în companii, iar salariile pe care le câştigă încep să reflecte importanţa pe care o au în dinamica organizaţiilor.

Știrea integrală AICI

Nici un comentariu

Scrie un comentariu