Închide

Pierd din turație pe final de an. CFR Cluj, învinsă la Craiova, Miriuță cere întăriri în iarnă

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 10, 2016 0 420

Formația lui Miriuță a intrat într-o pasă proastă începând de la meciul cu Pandurii Târgu Jiu (0-1, acasă) și pierde puncte importante în lupta pentru play-off.

În ultimele patru partide, echipa din Gruia a luat doar patru puncte din 12 posibile, iar acum începe să se vadă subțirimea lotului. Miriuță a închegat o formație redutabilă, dar când intervine o accidentare sau suspendare apar și problemele. „S-a acumulat și oboseală, am făcut și greșeli, dar suntem încă în grafic, ceea ce este bine. Echipa muncește, își dorește, am niște băieți extraordinari. Dacă am avea și bancă puternică, ar fi și mai bine”, a precizat antrenorul după 1-2 cu Universitatea Craiova, partida pierdută vineri în deplasare.

Gazdele au deschis scorul prin Zlatinski, din lovitură de pedeapsă,  Bud a egalat, însă Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 grație reușitei semnate de Gustavo. Omrani a fost eliminat după un gest stupid, primind două galbene în câteva secunde, al doilea după ce l-a ironizat pe arbitru. De nervi, atacantul a spart un geam în vestiar și s-a tăiat la mână. „Va plăti, nu avea voie să facă asta”, a mai spus Miriuță.

 

În etapa următoare, CFR-ul va juca cu FC Voluntari, tot în deplasare. Partida e programată pe 17 decembrie, de la ora 14:00.

Ultimele patru partide ale CFR-ului

Etapa 17

CFR Cluj –  Pandurii 0-1

Etapa 18

Astra Giurgiu – CFR Cluj 1-2

Etapa 19

CFR – ACS Poli 2-2

Etapa 20

Universitatea Craiova – CFR 1-2

clasamentliga

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.