Închide

Echipa de baschet feminin, înfrângere cu iz de scandal pe teren propriu. „A fost cel mai mare furt din ultimii 10 ani”. U vrea să facă memoriu

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 10, 2016 0 745

Universitatea Cluj a primit vineri vizita lui Icim Arad, în derby-ul finalului de an în Liga de baschet feminin.

Formația lui Petricevic a început prost meciul, fiind condusă cu 18 puncte, la un moment dat, însă pe parcurs fetele au revenit extraordinar în joc, preluând total inițiativa. A remontat diferența, a trecut în avantaj, s-a distanțat la 6 puncte, dar finalul a fost incendiar.

Anda Mandache a fost eliminată pentru cinci greșeli personale, iar oaspetele s-au impus cu 69-67. Un rezultat considerat nedrept de antrenorul Dragan Petricevic.

„Sunt mulţumit că am revenit de la -18 puncte şi să conducem cu şase puncte, dar am consumat multă energie cu această revenire, iar în momentele foarte importante am fost vânaţi. Eu îmi asum greşelile pe care le-am făcut şi doresc ca şi cineva să asume greşelile arbitrilor din acest meci. Vom face şi un memoriu referitor la arbitraj după ce vom analiza meciul pentru că este cel mai mare furt din Cluj-Napoca în ultimii 10 ani”, a precizat tehnicianul, potrivit totalbaschet.ro.

Universitatea Cluj e una dintre cele mai puternice echipe din sezonul actual, anunțându-și inevitabil și candidatura la titlu.

INTERVIU Se poate bate U Cluj pentru un nou titlu la baschet feminin? Petricevic: “Nu mi-e teamă să mă lupt!” Care e marele dezavantaj al echipei clujene

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare