Închide

Peste trei mii de clujeni infectați cu Covid 19 într-o săptămână, 1 din 100 pacienți depistați a murit de la debutul pandemiei

SănătateTop News by Actual de Cluj - nov. 16, 2020 0 412

Numărul cazurilor de infecție cu coronavirus a crescut cu trei mii în doar o săptămână, la Cluj. Fiecare unul din 100 de clujeni infectați cu coronavirus a decedat.
În Cluj au decedat după ce au fost depistați cu infecție cu coronavirus, până astăzi, un număr de 169 de pacienți – puțin peste 1%.
Numărul clujenilor diagnosticați cu infecție cu coronavirus este, până astăzi, de 15.848 persoane, dintre care peste trei mii doar în ultima săptămână. Lunea trecută, în 9 octombrie, numărul total al celor infectați era de peste 12.700, o creștere de peste trei mii de cazuri doar în această săptămână.

Să mai menționăm, cu cei 15.800 de pacienți diagnosticați până acum Clujul este și azi județul din țară cu cele mai multe infecții depistate, după București.

Amintim, prectul Mircea Abrudean spune că orașul Cluj-Napoca nu va fi carantinat deocamdată și nici măcar nu a fost adusă în discuție această posibilitate, în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, al cărui președinte este – aceasta în condițiile în care astăzi în Cluj-Napoca incidența este de peste 9 cazuri la mia de locuitori, un record, și considerabil peste media județului, de peste 7 cazuri la mie.

Județul Cluj ajunge azi la o incidență de 7,37 cazuri la mie, în medie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu