Închide

Patronul unui restaurant din Constanța urmărit de Poliție din noiembrie a fost prins la Cluj. În localul acestuia au murit trei tinere

Actualitate by Catalin Suciu - dec. 21, 2019 0 151

George Karam, patronul restaurantului din Constanţa, în care trei dansatoare au murit în urma unui incendiu, a fost prins, vineri, de poliţişti la Cluj. Acesta a fost condamnat la opt ani de închisoare şi a fost dat în urmărire naţională în 20 noiembrie, după ce a fugit în urma sentinţei primite.

Karam a fost găsit vinovat de judecătorii Curţii de Apel Constanţa pentru distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, complicitate la realizarea construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora, construire fără autorizaţie şi pentru fals în înscrisuri.

Sentinţa a fost dată de judecătorii constănţeni în dosarul celor trei tinere care au ars de vii în timpul incendiului care a mistuit localul, în 5 aprilie 2014. Fetele erau studente şi dansau în restaurant pentru a-şi plăti taxele de şcolarizare. În timpul izbucnirii incendiului, acestea se schimbau în haine de scenă, într-o încăpere din mansarda clădirii, de unde nu s-au putut salva din cauza încuietorii stricate a uşii. Fetele au fost găsite îmbrăţişate de pompieri.

Karam își va executa sentința în cel mai apropiat penitenciar, în cazul de față cel din Gherla.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare