Închide

Oferta reală primită de Cadu pentru a rămâne la CFR. Ce răspuns a dat portughezul

Sport by Catalin Suciu - mai 25, 2014 0 250

Ricardo Cadu mai are un an de contract cu formația “feroviară”, dar e tentat să plece în Portugalia pentru a-și încheia cariera.

 

foto: cfr1907.ro

foto: cfr1907.ro

Fundașul care evoluează de 8 ani la CFR are cel mai mare contract din lot , 25.000 de euro pe lună, plus diferite bonusuri , iar conducerea i-a transmis ferm că nu îi mai poate suporta salariul. Clubul dorește să-l păstreze și i-a propus un angajament de 10.000 de euro pe lună! Portughezul a stat de vorbă cu oficialii clubului înainte de a pleca în vacanță și a cerut un răgaz  înainte de a da un răspuns final.

Cadu va analiza toate celelalte propuneri pe care le are și va anunța în curând echipa la care va evolua. Fundașul speră să prindă un contract cât de cât apropiat față de cel pe care l-a avut la CFR , dar dacă nu va avea o ofertă de acest gen portughezul va continua încă un sezon în Gruia.

“Mi-aș dori să am mai mulți jucători ca și el. E un exemplu și un lider adevărat. E profesionist, eu mi-aș dori foarte mult să rămână. Sper să o și facă”, a explicat antrenorul Vasile Miriuță.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.