Închide

EXCLUSIV / Walter: „Mihai Teja are ofertă clară de la Steaua dar nu pleacă, are onoare!’ Ce spune patronul lui „U” despre viitorul clubului

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - mai 24, 2014 0 429

Antrenorul Universității poate face un pas mare în carieră, la doar câteva luni după ce a preluat-o pe Universitatea.  Steaua i-a oferit un contract ferm lui Teja, tehnician apărut în prim plan doar după ce-a fost adus de Walter la „U” Cluj.

Teja

Fostul preparator fizic și secund al mai multor formații printre care Dinamo și Steaua este văzut drept înlocuitorul perfect după plecarea lui Laurențiu Reghecampf la Al Hilal. Teja a preluat formația Universității Cluj în etapa a 12-a, cu 4 puncte,  de pe ultimul loc și a reușit s-o salveze de la retrogradare terminând campionatul pe 11, cu 40 de puncte.

Walter

foto: gsp.ro

Surpriza cea mare a venit în urmă cu o săptămână, atunci când Teja a fost anunțat că e dorit la Steaua. În urmă cu câteva zile i-a fost oferit și oficial un contract.

„Mihai are ofertă clară de la Steaua, vă spun eu. Dar el nu pleacă, are onoare și nu-mi întoarce spatele.  Am discutat cu el și semnăm un nou contract săptămâna viitoare. Facem treabă, construim împreună. Am încredere în el și el în mine. Primea foarte mulți bani și în ziua de azi toți trag la bani, așa sunt oamenii. Dar el va rămâne”, a declarat Walter pentru actualdecluj.ro.

Finanțatorul Universității a vorbit și despre viitorul clubului și anunță o campanie de achiziții sănătoasă. Totodată, echipa își va schimba treptat și obiectivele.

Va trebui să aducem foarte mulți jucători și de valoare. Lupta în Liga 1 va fi și mai grea, acum vor retrograda 6 echipe. Facem trupă, trebuie să fim puternici,avem nevoie de valoare. În plus, avem și acești copii la juniori care scot capul în lume. Trebuie sprijiniți. Avem o finală jucată și pierdută cu neșansă la juniorii A, apoi avem și grupa juniorilor C care merg în finală. Vor ieși de-aici fotbaliști. Creștem sănătos și aducem și ce trebuie adus”, a mai spus Walter. 

Universitatea se află în insolvență și nu va putea participa în cupele europene pe durata procedurii de reorganizare. Totuși, Walter lasă de înțeles că se vrea ieșirea din insolvență.

„Ne dorim mai mult, construim din mers, urmăm pașii care trebuie urmați. Sigur că ne vom dori și Europa. Acum suntem în  reorganizare, încercăm să ne ținem de acest plan și suntem în grafic cu plățile. Vom putea și ieși”, a mai spus finanțatorul „șepcilor”.

„E un antrenor şcolit la Coverciano, singurul din Liga I cu această calitate, e pariul meu şi sunt sigur că nu mă voi înşela. Va face treabă bună la „U””, spunea Walter imediat după instalarea lui Teja pe banca tehnică.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare