Închide

UPDATE O tânără căzută de la înălțime a decedat noaptea trecută pe strada Henri Barbusse

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - feb. 12, 2024 0 311

O tânără a decedat în cursul nopții trecute după ce ar fi căzut de la înălțime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute, însă aceasta nu a putut fi resuscitată.

UPDATE: Poliția face cercetări/Tânăra avea 19 ani și a căzut de la etajul unui imobil de pe stradă

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 00.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut pe un autoturism de la etajul unui imobil, situat pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. În zona indicată s-a deplasat o echipă operativă de polițiști pentru cercetarea la fața locului, constând că aspectele sesizate se confirmă. Echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, victima a decedat. În cursul cercetărilor derulate, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre o tânără, de 19 ani, din Cluj-Napoca. În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate”, a comunicat IPJ Cluj.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă.  Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă și care nu mai prezenta semnale vitale. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă, chiar după ce au fost susținute aproximativ o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale persoanei respective”, a arătat ISU Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare