Închide

Mai bine de o sută de amenzi de peste zece mii de euro în două zile pe autostrada Transilvania, între Turda și Borș, sâmbătă și duminică

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 12, 2024 0 103

Mai bine de o sută de amenzi în două zile pe autostrada Transilvania, între Turda și Borș, sâmbătă și duminică.

Potrivit unei informări, în cele două zile polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș au constatat și aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 63.000 de lei, adică peste 12.000 de euro și au reținut 14 permise de conducere, dintre care zece pentru nerespectarea regimului de viteză.
De exemplu, sâmbătă polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani domiciliat în Ungaria, care a circulat cu viteza de 186 km/h pe  autostradă. Duminică a fost depistat un bărbat de 54 de ani din Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe autostradă, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea înregistrată la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea un tânăr de 18 ani din Mureș a fost amendat cu 3.300 de lei după ce a fost surprins încălcând regimul legal de viteză, respectiv conducea cu 214 km/h pe autostradă. Acesta a rămas fără permis, care a fost suspendat pentru 120 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu