Închide

UPDATE Adolescentă de 16 ani din Florești, căutată de familie și poliție, după ce nu s-a mai întors acasă/ Cei care au vazut-o, îndemnați să sune la 112

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - feb. 11, 2024 0 323

O tânără de 16 ani din Florești este căutată de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia a alertat și poliția.

Maria Cristina Gavrilă a plecat voluntar de la locuința situată în comuna Florești, iar până în prezent nu a mai revenit.

Tânăra ar avea probleme din cauza depresiei. Ea a fost văzută ultima dată în zona Subcetate din Florești.

Fata are o înălțime de aproximativ 1.70 metri, greutate aproximativă de 60 de kilograme, păr lung de culoare brunet și ochi căprui.

UPDATE:

După ce în comuna Florești s-a organizat și o căutare în zona pădurii la care au participat polițiști și jandarmi, dar și cetățeni din comună, minora ar fi răspuns la telefon și a fost găsită în județul Bihor. 

„În urma activităților de căutare efectuate de polițiști cu privire la tânăra de 16 ani, plecată voluntar din data de 11 februarie a.c. din comuna Florești, în cursul serii de ieri, 11 februarie, aceasta a fost depistată în comuna Borș, județul Bihor, cu sprijinul polițiștilor de frontieră. Activitățile au fost desfășurate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale”, a anuntat IPJ Cluj.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare