Închide

O sută de șoferi amendați ieri în doar două ore în Cluj. Din 129 mașini controlate, 98 de șoferi au fost amendați

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 18, 2022 1 179

O sută de șoferi amendați ieri în doar două ore în Cluj.

Polițiștii au descins pe străzi ieri între orele 17 și 19, au dat aproape o sută de amenzi. La acțiune au participat polițiștii Biroului Rutier Cluj, alături de polițiștii secțiilor urbane din municipiu. ”S-a acționat astfel la nivelul întregului municipiu, prezența polițiștilor având rolul de a-i determina pe conducătorii auto să respecte normele legale și totodată să constientizeze importanța acestora, pentru siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic”, a precizat Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. Rezultatul – ”au fost constatate numeroase încălcări ale prevederilor legale”, arată IPJ, fiind aplicate 98 de sancțiuni contravenționale, aproape jumătate dintre acestea – 40 – reprezentând nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii au verificat în total 129 de mașini, fiind efectuate și testări cu aparatele etilotest, în scopul depistării persoanelor aflate sub influența alcoolului.

Un comentariu

  1. Cand doar 20% din masinile verificate si oferii lor au trecut fara probleme testele politiei, dupa 2 ore isiaduna catrafusele si pleaca pentru ca si-au facut planul de amenzi, asta arata caracteul infect al politistilor si derapajul de la scopul existentei lor ca politisti! Trebuiau sa stea toata ziua si sa dea amenzi, daca era cazul si sa vina si a doua zi si urmatoarea si tot asa pana cand nu mai dau amenzi o zi intreaga! Sefii lor oare ce gandesc, daca gandesc ceva? Munca lor de prevenire cum se executa? Daca ar avea constiinta ar fi ingrozitor de incarcata de copii orfani si rudele indurerate ale victimelor de pe sosele! Dar, ei dorm linistiti cu buzunarul plin asteptand pensionarea la varsta marilor realizari in viata. Si asta pentru ca nu au constiinta! Deci aceasta nu poate fi incarcata! Cu atitudinea aceasta pot fi mai ticalosi decat cei care comit infractiuni pe sosea, dar cine sa-i traga la raspundere?

Scrie un comentariu