Închide

„O lună și jumătate nu cred că înseamnă atât de mult.” Premierul Ciucă s-a scuzat din conferința de presă pentru a se întâlni cu sindicaliștii din învățământul clujean/Oficialul a arătat, însă, că, mai mult decât legea salarizării unice, Guvernul nu poate oferi altceva, chiar dacă a lăudat creșterea economică a României

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 25, 2023 0 125

Premierul Nicolae Ciucă a cerut profesorilor din Cluj și din țară să înțeleagă și să aibă răbdare până când va fi adoptată Legea salarizării unitare. El a sfătuit dascălii să aibă răbdare și a mai spus că „dacă dascălii nu înțeleg că asta e realitatea și avem nevoie de stabilitate politică, mai multe de atât nu am ce să fac”, a adăugat premierul.

El a cerut chiar să plece din conferința de presă pentru a se întâlni cu reprezentanții sindicatelor din Cluj. Profesorii clujeni au pichetat Primăria Cluj în timpul semnării contractului pentru Magistrala de Metrou din Cluj.

„Am avut toată deschiderea și disponibilitatea pentru discuții. Am avut un dialog deschis precum și toată disponibilitatea pentru o propunere reală/onestă a ceea ce poate oferi Guvernul în acest moment. Face apel să înțeleagă să nu facă aceleași greșeli care s-au făcut în ultimii 30 de ani. Să mai aibă răbdare, vom discuta. Îi rog să mai aibă puțină răbdare. O lună și jumătate nu cred că înseamnă atât de mult „, a mai spus premierul în Sala de Sticla, la Primăria Cluj.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu