Închide

O firmă din Cluj lansează „biblioteca de șantier”

Economie by Actual de Cluj - mai 27, 2015 0 609

IBC Focus, companie de marketing în construcții, lansează o platformă cu spațiu nelimitat de stocare pe care designerii, proiectanții și arhitecții din România o pot folosi în mod gratuit pentru documentare și spațiu de lucru atunci când realizează un proiect.

Producătorii de materiale de construcții pot să iși adauge produsele în biblioteca virtuală” (arhispec.ro), iar proiectanții găsesc documentații tehnice ale produselor adăugate de către producătorii din România și din străinătate. Pentru ca platforma permite adăugarea fișierelor în formate ca BIM, CAD, pdf, jpg, proiectanții își pot face o idee clară asupra produselor prezentate, acestea fiind însoțite de imagini, fișe tehnice, CAD și chiar studii de caz. Proiectanții care iși realizează un cont (gratuit) pot de asemenea să comunice cu colegii, să împărtășească opinii în spațiul virtual securizat sau să iși creeze pentru fiecare proiect propriile directoare în care să adauge produsele de care sunt interesați.

„Proiectul a fost creat cu intenția de a stoca într-un singur loc și de a aduce la îndemâna arhitecților, proiectanților și designerilor opțiunile pe care le au atunci când sugerează produsele pentru un proiect. Totodată, platforma este o uriașă sursă de inspirație pentru proiectanții care doresc construcții inovatoare în România, un google al materialelor de construcții”, a declarat Andrei Spătaru, CEO IBC Focus.

Înființată acum 10 ani, IBC FOCUS este o agenție de marketing în construcții, deține baze online de date cu șantiere active din România și din Ungaria.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare