Închide

O femeie a căzut de la etajul unui bloc, în cartierul clujean Între Lacuri, în această dimineață, a decedat în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat o oră

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 07, 2021 0 328

O femeie a căzut de la etajul unui bloc, în cartierul clujean Între Lacuri, în această dimineață. Din păcate aceasta a decedat, în ciuda eforturilor de resuscitare.

O autospecială și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost dislocate în cursul acestei dimineți pentru a acorda asistență medicală de urgență. Salvatorii au găsit la fața locului o femeie de 37 de ani întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale. ”Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș.

 

”Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, arată și polițiștii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu