Închide

O creșă din centrul Clujului a fost închisă parțial după ce o educatoare a fost depistată cu COVID-19

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iul. 29, 2020 0 1041

Creșa Primăriei, ”Micul Cercetaș”, de pe strada Moților a fost închisă parțial. O educatoare a fost depistată cu COVID-19, după cum a recunoscut  prefectul Mircea Abrudan, citat de foaiatransilvana.ro. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a anunțat că toți copiii vor fi testați pentru a se vedea dacă au fost sau nu infectați. Nu s-a anunțat deocamdată despre câți copii este vorba.

Abrudean a declarat că în prezent creșa e închisă parțial, adică grupa unde a fost depistat cazul. În schimb, creșa își continuă activitatea. Spațiile educaționale vor fi dezinfectate. Soțul educatoarei, după cum informează foaiatransilvana.ro, este jandarm la Detașamentul 2 de la Inspectoratul de Jandarmi Cluj, având ca misiune paza clădirii Băncii Naționale a României, din centrul Clujului și a fost, de asemenea, testat și așteaptă rezultatele testului.

La mijlocul lunii iulie o altă angajață a unei creșe din Cluj a fost depistată cu COVID-19, de la creșa Patrocle. Femeia, arhivist, lucra separat de restul personalului, potrivit reprezentanților creșei, așa că nu a fost nevoie de testarea personalului sau de închiderea creșei, după cum au anunțat oficialii Primăriei:

Detalii: Angajata unei creșe publice din Cluj, depistată cu Covid-19. Director creșe: „Nu a avut contact cu nimeni din creșă, copiii nu sunt în pericol” 40 de copii sunt înscriși în această perioadă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu