Închide

Angajata unei creșe publice din Cluj, depistată cu Covid-19. Director creșe: „Nu a avut contact cu nimeni din creșă, copiii nu sunt în pericol” 40 de copii sunt înscriși în această perioadă

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 16, 2020 0 679

O angajată de la creșa publică Patrocle, din Cluj-Napoca, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia, arhivist, lucra separat de restul personalului, potrivit reprezentanților creșei.

Potrivit Directorului Centrului Bugetar de Administrare Creșe Cluj, angajata se pregătea să plece în concediu, iar ultima dată a fost la serviciu săptămâna trecută, când și-a făcut un test care a ieșit negativ. Duminică, femeia a repetat testul, fiindcă a prezentat simptome ușoare, iar testul a ieșit pozitiv.

„Ea nu a fost bolnavă la serviciu fiindcă vineri a făcut un test care a fost negativ. Urma să plece în concediu. Când și-a făcut testul pentru a pleca în concediu a ieșit negativ. La 72 de ore după, duninică dimineață spre luni, au apărut ceva simptome ușoare, a mers la Spitalul de Boli Infecțioase, iar  luni după-masă a ieșit testul pozitiv. Este sub tratament, stare bună. Am discutat și la DSP, se face anchetă în familie și creșa rămâne deschisă.Am luat oricum toate măsurile și creșa a fost dezinfectată. Ea nu a avut simptome și lucra separat de personalul creșei. Avem 40 de copii care frecventează creșa și 20 de angajați.Nu este nimeni în pericol” , a spus pentru actualdecluj.ro Mihaela Duma, Directorul Centrului Bugetar de Administrare Creșe din Cluj-Napoca.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu