Închide

O companie de IT își ia șef de la altă companie de IT și ajunge la 100 de angajați

Economie by Kristina Reştea - iul. 07, 2014 0 433

 

 

 

Thomsons Online Benefits, unul dintre jucătorii importanți din piața furnizorilor de software pentru pachete de beneficii destinate angajaților, a ajuns la 100 de persoane în biroul de la Cluj și a numit un român în funcția de general manager, a anunțat conducerea companiei.

 

Andrei Pantelimon (35 de ani) este al 100-lea angajat al Thomsons în Cluj și a ocupat anterior funcția de Group Head of Service Operations la compania de IT Endava. Poziția de General Manager pentru biroul din Cluj-Napoca a fost creată după dezvoltareaoperațiunilor de aici, iar Pantelimon este primul care deține aceastăfuncție. Operațiunile erau până acum conduse din Londra.Noul general manager de la Cluj se va alătura și echipei globale de management. Astfel, pe lângă coordonarea operațiunilor din Cluj-Napoca, Andrei Pantelimon va avea o contribuție și în conturarea și implementarea strategiei de grup, au precizat reprezentanții companiei.

 

De când am deschis biroul din România, în 2012, am fost foarte încântați de modul în care clujenii au contribuit cu experiența, cunoștințele și profesionalismul lor la afacerea noastră. Acum, când avem 100 oameni în Cluj, avem nevoie de management local pentru conducerea operațiunilor de aici și pentru a ne continua expansiunea”, a declarat Michael Whitfield, Chief Executive Officer al Thomsons.

 

Îmi doresc ca împreună cu echipa din Cluj să devenim cel mai puternic birou dintre cele patru pe care Thomsons le deține în toată lumea”, a declarat Andrei Pantelimon, noul general manager al Thomsons Cluj-Napoca. Pantelimon lucrează de 15 ani în domeniul tehnologic dintre care, ultimii zece ani au fost în cadrul Endava, unde a pus bazele diviziei Managed Services în Europa Centrală și de Est și a coordonat activitatea a peste 150 de persoane în opt centre, atât în România, Moldova și Macedonia, cât și în Marea Britanie (Londra și Glasgow). Printre responsabilitățile în noua poziție de General Manager al Thomsons în Cluj-Napoca, pe care Andrei Pantelimon o va ocupa începând cu data de 7 iulie 2014, se vor număra dezvoltarea strategiei locale și implementarea ei alături de echipa din Cluj, asigurându-se că investiția strategică a companiei în România aduce cele mai bune rezultate.

 

Biroul Thomsons din Cluj-Napoca a angajat de la începutul anului 30 de persoane, ajungând acum la 100 de angajați. Biroul de la Cluj a contribuit în 2013 la creșterea cu 12% a cifrei de afaceri, precum și la creșterea cu 19% a profitului Thomsons Online Benefits față de anul precedent, au transmis reprezentanții companiei. Grupul britanic a inaugurat, în iulie 2013, centrul său global de pregătire în Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 450.000 de lire sterline (521.500 de euro). Thomsons Academy este singura bază de pregătire pentru toate filialele companiei din Londra, Singapore, Cluj și Silicon Valley.

 

 

 • author photo two

  Kristina Reştea

  Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare