Închide

O clujeancă e cercetată penal după ce ar fi furat din contul bancar al soacrei sale zeci de mii de euro

Actualitate by Mihai Prodan - apr. 28, 2021 0 387

O clujeancă de 39 de ani e cercetată penal după ce ar fi furat din contul bancar al soacrei sale de 66 de ani zeci de mii de euro prin mai multe operațiuni de retrageri de numerar.

”În urma investigațiilor efectuate până în prezent, a reieșit faptul că în perioada septembrie 2019 – iulie 2020, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Cluj-Napoca, prin utilizarea fără drept a unui card bancar, ar fi efectuat multiple operațiuni de retrageri de numerar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 185.000 de lei”, arată anchetatorii – adică aproximativ 37.000 de euro.

Anchetatorii au fost sesizați în toamna anului trecut despre aceste infracțiuni, dar numai acum au reușit să administreze suficiente probe pentru a organiza perchezițiile. De altfel, prejudiciul, de zeci de mii de euro, nu a fost recuperat deloc. ”Pe măsură ce sumele erau retrase, au fost și cheltuite”, spun surse din cadrul IPJ Cluj pentru actualdecluj.ro.

Sumele de bani ar fi fost retrase din contul bancar al soacrei sale în vârstă de 66 de ani, cu care locuia în aceeași casă, de la diferite bancomate situate în Cluj-Napoca. Ieri locuința femeii a fost percheziționată iar aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, fiind propusă azi magistraților cu propuneri de măsuri preventive. Instanța a decis să o plaseze în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în locuința în care stă cu soacra sa.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare