Închide

O casă din Cluj-Napoca a luat foc în această dimineață

ActualitateTop News by Mihai Prodan - apr. 29, 2021 0 192

O casă din Cluj-Napoca a luat foc în această dimineață, în jurul orei 8.

La fața locului, pe strada Giordano Bruno, au venit de urgență echipaje pentru stins incendii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi. ”Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi și erau pe punctul de a se extinde la la o altă casă, aflată în apropierea acesteia”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Acesta a adăugat că flăcările au distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, în suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, ”însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți”. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei. ”Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței”, a mai arătat el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare