Închide

 O artistă din Israel expune la Cluj, vernisajul e programat mâine la Muzeul de Artă

Cultură by Actual de Cluj - apr. 13, 2022 0 138

O artistă din Israel expune la Cluj, vernisajul e programat mâine la Muzeul de Artă.

E vorba de artista Noa Levin Harif, din Israel, care deschide mâine expoziția personală de desen și ilustrație de carte ”Mishan Point – Punct de sprijin”, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Vernisajul e programat mâine seară la ora 18 în Sălile de Expoziții Temporare de la parter ale Muzeului de Artă, în prezența artistei și a invitaților săi – Moshe B. Itzhaki, poet și editor și Paul Farkas, scriitor și traducător, ambii din Israel.

Din partea muzeului la vernisaj participă managerul instituției, Lucian Nastasă-Kovács, și muzeograful Florin Gherasim, curatorul expoziției. În cadrul evenimentului va avea loc și o lansare de carte, romanul ”Trei într-un dormitor” al scriitorului Radu Țuculescu, volum tradus în limba ebraică.

Noa Levin Harif a absolvit secția de design industrial la Institutul de Artă din Betzalel în 1996. Locuiește în orașul Nahalal unde, de trei decenii. S-a făcut remarcată în desen, grafică, producții video și multimedia. Domeniul său predilect de afirmare este ilustrația de carte. Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 – 30 aprilie, zilnic între orele 10 și 17. de miercuri până duminică inclusiv.

Foto instagram

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare