Închide

FOTO Nume grele la primul antrenament al Universității din 2016. „Așa ne permitem să visăm mai mult!”

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 11, 2016 1 755

Reunire cu surprize la U Cluj, echipă aflată în colaps financiar. Cu toate acestea, antrenorul Mihai Teja nu renunță la ideea de a ataca promovarea. „E un vis frumos, de ce să nu ne gândim la asta?!”, au fost primele cuvinte ale tehnicianului.

Teja mizează în noul an și pe câteva transferuri care să aducă un plus de experiență. Astfel, la Cluj au ajuns și s-au antrenat Valentin Lemnaru, Ionuț Târnăcop sau Hristu Chiacu, jucători cu meciuri multe la nivelul primei ligi. Nu este exclus ca pe lângă aceștia să mai apară câțiva jucători.

De menționat, deocamdată niciunul nu a semnat un contract. „Eu își doresc , ar aduce un mare plus echipei. Experiența și valoarea lor ne-ar ajuta enorm. Eu trag de ei, îi vreau aici, dar de ei depinde până la urmă. De ei depinde dacă vor să vină și să muncească gratis, să ajute echipa cu sufletul. Cu ei ne permitem să visăm și mai mult”, a mai spus Teja.

reunireU2

Reunire cu surprize la U Cluj. Un fost golgheter va fi prezent la primul antrenament. Clubul pregătește și alte transferuri

Un comentariu

  1. Deocamdată ne bazăm tot pe echipa de „puști”, cei pomeniți în intervenția postată de dumneavoastră sunt „fata morgana”, aceștia n-au încăput, până acum, în niciun lot din Liga I și se antrenează cu „U” până vor semna cu cine știe cine. Și, fără răutate, poate eventuala lor venire la Șepcile roșii n-ar prea aduce nimic nou, e bine să avem grijă de tinerii nostri, cu ei vom lupta în returul rămas pentru a intra în primele șase echipe și acest lucru nu se va putea materializa fără baza financiară necesară. Fără basme „spaniole”, considerăm că Cetatea are posibilități să scoată la liman echipa studenților. Nu folosesc ghilimelele, deoarece, într-adevăr, sunt aproape toți jucătorii studenți, o echipă frumoasă, conform așteptărilor Almei Mater. Și ar fi bine să „periați” ce postați, să nu mai apară formulări de tipul „Eu își doresc…”, așa cum cică s-ar fi exprimat antrenorul Teja, doar dacă dânsul ar fi spus exact așa, ceea ce nu cred. Așteptăm vești noi despre „U”, scrise, dacă este posibil, correct !

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare