Închide

Sfârșit de vacanță pentru CFR Cluj. Mulți absenți la primul antrenament din 2016 dar și o veste bună

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 11, 2016 0 384

Echipa din Gruia și-a reluat pregătirea sub comanda portughezului Toni Conceicao și nu renunță la calificarea în play-off.

Au lipsit motivat, de la reunire, mai mulți fotbaliști: Larie, Tiago Lopes, Guima, Coelho, Bruno și Traian Marc, dar vestea bună e că 2016 l-a prins pe Mario Camora tot la CFR. Fundașul are mai multe oferte în această perioadă, fiind dorit și de Steaua: „Cu mine nu a discutat nimeni de la Steaua despre acest lucru, dar ştiu că impresarul meu a fost contactat. Eu mai am contract cu CFR şi vreau să ajut acest club care mi-a oferit atâtea, iar mintea mea este acum la calificarea în play-off. Am şi alte oferte, una dintre ele de la o echipă care a jucat în Champions League. Repet, dacă ar fi să plec cum au făcut-o şi alţii, în condiţiile acceptate de club, voi analiza acest lucru. Deoocamdată mă simt bine la Cluj”, a declarat Camora, potrivit stiridesport.ro.

reunirecfr2

 Lotul prezent la reunire: 

Mincă, Vîtcă – Camora, A.Mureşan, Goian, Tânc, Ene – Gomelt, Petrucci, Nascimento, Păun, Jakolis, Nouvier, Negruţ – Beleck, Cristian Lopez.

Echipa se va antrena la Cluj, iar în perioada 20 ianuarie-3 februarie va susține un cantonament în Cipru, unde va disputa și patru partide amicale, după cum urmează:

24 ianuarie

CFR – FK Teplice (prima ligă din Cehia)

27 ianuarie

CFR – Aris Limassol (prima ligă din Cipru)

30 ianuarie

CFR- Ural Oblast (prima ligă din Rusia)

2 februarie

CFR – FC Atlantas (prima ligă din Lituania)

Echipa va reveni apoi în țară pentru a juca ultimele partide din sezonul regulat, având șanse mici să mai prindă play-off-ul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare