Închide

Reunire cu surprize la U Cluj. Un fost golgheter va fi prezent la primul antrenament. Clubul pregătește și alte transferuri

Sport by Catalin Suciu - ian. 10, 2016 0 1036

Universitatea Cluj începe pregătirea centralizată de iarnă, urmând să se reunească luni pentru primul antrenament din 2016.

Au fost convocați toți jucătorii din lotul de anul trecut, însă în 2016 se prefigurează și câteva surprize. Fost golgheter la U, Valentin Lemnaru va începe antrenamentele alături de trupa lui Mihai Teja după ce și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești. Atacantul nu a semnat deocamdată un contract, dar nu este exclus să evolueze la Cluj, cel puțin până în vară.
Lemnaru ar acoperi astfel un post deficitar, cel de atacant, în condițiile în care în prima parte a sezonului Cocină (împrumutat de la Pandurii) n-a dat randamentul așteptat.

Universitatea mai pregătește câteva transferuri, acestea urmând a fi anunțate în zilele următoare.

U Cluj se va reuni la stadionul Cluj Arena, de la ora 11:00 și în perioada următoare se va pregăti în Cluj. Deocamdată nu se știe dacă echipa va efectua un cantonament extern.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare