Închide

Noul protest anti Ponta anuntat pentru joi seara aduce restricții de circulație în Cluj-Napoca

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 10, 2015 0 401

Administrația locală a anunțat instituirea unor restricții de circulație pentru mâine, între orele 19.00-21.00, după ce la Cluj-Napoca s-a anunțat o nouă acțiune de protest prin care se cere demisia premierului Victor Ponta.

Pe Facebook a apărut deja anunțul că joi seara va fi protest la Cluj-Napoca, de la ora 19 în Piața Unirii. „Aroganța , minciuna , îngâmfarea , manipularea , plagiatul , ticăloșenia , grosolănia , etc. Aceștia sunt însoțitorii politici ai prim-ministrului României. Țara nu mai poate fi condusă de un personaj asupra căruia planează atâtea acuzații. Demisia sau DEMIS!”, acesta este mesajul protestului anunțat pe Facebook.

Astăzi, administrația locală a anunțat instituirea unir restricții de circulație pe traseul pe care se va derula manifestarea de proetst: Piața Unirii (platoul pietonal)- Bd. Eroilor (zona pietonală)- strada Baba Novac – Bd. 21 Decembrie 1989 (pe banda de circulație a CTP) – Piața Unirii (latura de est) – Piața Unirii (platoul pietonal). Potrivit primăriei, traficul rutier urmând să fie restricționat secvențial. „Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere şi să se conformeze acestor restricţii de circulaţie”, a mai completat Biroul mass media din cadrul primăriei.

Săptămâna trecută s-a mai anunțat un proiest similar în Cluj-Napoca, tot în Piața Unirii la care au participat doar câțiva clujeni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare