Închide

Noii drumari ai plombelor din oraș se bat cu noroiul și apa de pe Câmpului

AdministrațieTop News by Luminiţa Silea - ian. 22, 2015 0 308

Regia primăriei și-a intrat în pâine, după de Consiliul Local a aprobat la final de an prețurile pentru întreținerea străzilor din oraș. Se lucrează la tarife cu 5% mai mici decât cele practicate de Diferit în 2014 pentru aceeași activitate. Potrivit Regiei Autonome a Domeniului Public, cele mai mari bătăi de cap sunt pe prelungirea neasfaltată a străzii Câmpului, unde s-au primit cele mai multe reclamații potrivit cărora drumul a devenit impracticabil.

De când a intrat în oraș pentru a se ocupa de întreținerea străzilor modernizate și nemodernizate din Cluj-Napoca și de când vremea s-a dezmorțit, Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) primește sesizări pentru a plomba diverse gropi care au apărut în oraș. Media este de 10-12 sesizări, până în 15 sesizări, de la începutul acestui an. Iar timpul de răspuns și intervenție este de maxim 48 de ore, potrivit RADP.

Având în vedere perioada de iarnă, potrivit programului de întreținere mai întâi se îndepărtează obstacolele de pe artere, se pregătesc zonele iar apoi urmează plombare lor cu asfalt. În centru lucrăm noaptea, ca să nu fim noi un obstacol pentru trafic. Deja s-au făcut o serie de intervenții și mai avem o serie, după care o să emitem prima factură de lucrări”, au informat oficialii RADP.

Cele mai dificile intervenții sunt în zona străzii Câmpului, pe partea sa neasflatată. De aici au veniti și multe sesizări de la cetățeni. „Suntem acolo, drenăm apele și încercăm să scotem noroiul. După eliminarea sa, facem măsurătorile necesare și venim cu o soluție definitivă”, au menționat reprezentanții regiei.

RADP lucrează pentru primărie la tarife cu 5% mai mici față de cele la care lucrat anul trecut asocierea Diferit-Kiat Group, iar potrivit contractului încheiat anul trecut, ele nu se vor indexa cu rata inflației în 2015.

Sursa foto: Tompos Laszlo, domnuleprimar.ro

La ce prețuri lucrează RADP pe străzi

1

2

3

4

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.
  • Articole similare