Închide

Negocieri la final. CFR Cluj vrea un dublu campion al României care a jucat în Anglia în ultima perioadă. Reacția impresarului și varianta de rezervă

Sport by Catalin Suciu - iul. 27, 2017 0 1138

Formația lui Dan Petrescu continuă campania de achiziții, deși a transferat până acum 16 jucători.

Super-Dan vrea la CFR un goal-keeper de încredere și l-a convins pe Giedrius Arlauskis să revină în România. Campion cu Unirea Urziceni, unde a evoluat sub comanda lui Dan Petrescu, dar și cu Steaua, Arlauskis își caută echipă după ce și-a reziliat contractul cu Watford City, din Anglia.

Portarul din Lituania a fost eternă rezervă la Watford și a fost ofertat de CFR Cluj în urmă cu o lună de zile. El a promis că va veni în România în eventualitatea în care nu își găsește un angajament profitabil în străinătate și cum acest lucru nu s-a întâmplat, portarul și-a dat un acord de principiu pentru a juca din nou sub comanda lui Dan Petrescu.

„Nu comentez nimic până în momentul în care se semnează contractul, n-am altceva ce să declar”, a spus pentru actualdecluj.ro impresarul jucătorului, Leonid Istrati.

Arlauskis e liber de contract foto: gsp.ro

Felgueiras, o altă variantă

Fostul portar al CFR-ului și unul dintre cei mai apreciați fotbaliști care au trecut prin Gruia în ultimii ani se află, de asemenea, pe lista clujenilor. Marele dezavantaj este că a semnat cu Pacos Fereira un angajament pe patru sezoane în iarnă. Portughezul n-ar ezita în privința transferului, dar clubul cere bani pe el. CFR și Pacos ar putea ajunge la un acord dacă Arlauskis va alege în ultimul moment o altă echipă. E bine de menționat că un acord verbal între un jucător și un club are semnificație zero, ultimul exemplu în acest sens fiind Bokila. Atacantul CFR-ului își dăduse acordul să meargă la Dinamo, iar apoi a semnat cu echipa clujeană.

 

foto:uefa.com

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.