Închide

Ministrul Economiei: un producător din Cluj ar putea face aparate de ventilat mecanic în lupta cu coronavirusul. ”Sunt extraordinar de foarte bine surprins”

Sănătate by Actual de Cluj - mart. 28, 2020 0 879

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, spune că se întâlnește azi cu un producător din Cluj care ar putea fabrica aparate de ventilat mecanic, cruciale în lupta împotriva noului coronavirus, Covid-19.

”Mâine (azi-n.red.) mă văd cu un producător – şi sunt extraordinar de foarte bine surprins – din Cluj, care doreşte, care are posibilitate şi doreşte să avem o discuţie pe aparate de ventilat mecanice. Vine special de la Cluj să vadă. Îl voi ajuta cu absolut tot ce pot, să vedem cât de repede putem demara”, a spus el aseară la o emisiune de televiziune. ”Iar în paralel, tot la Institutul Academia Tehnică Militară, i-am pus în legătură pe cei care lucrează acolo în cercetare cu cei de la Dacia Renault şi Bosch şi lucrează în paralel la un alt proiect de echipamente de ventilaţie mecanică, deci ventilatoare mecanice pentru ATI, tocmai pentru a încerca să ajungem în timp record la o producţie, în aşa fel încât să preîntâmpinăm lipsa de aparate de ventilat mecanice”, a adăugat el.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare