Închide

Mincă, dat afară de CFR Cluj. Titularul din sezonul trecut e out după o dispută cu Dan Petrescu!

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 02, 2017 0 964

Mihai Mincă era văzut titular de Dan Petrescu după venirea acestuia pe bancă. De altfel, goalkeeper-ul a primit și o mărire salarială după sosirea „bursucului”.

Aventura lui Mincă la CFR a ajuns la final. Portarul titular din sezonul trecut nu mai intră în calculele lui Dan Petrescu. Mincă nici n-a fost inclus în lotul CFR-ului în primele trei etape și a fost anunțat că e liber să plece din Gruia.

Portarul de 31 de ani s-a certat cu Dan Petrescu în ultima zi a cantonamentului din Slovenia, după o chermeză susținută de toată echipa.

ASta, deși portarul a primit inlusiv o mărire contractuală după venirea Bursucului. Mincă a fost dorit de Mircea Rednic în Belgia, la Mouscron, dar în cele din urmă a rămas la CFR pentru a fi titular.

Până în 2019 avea contract Mincă cu formația „feroviară”.

A fost unul dintre portarii cu cele mai bune cifre din România în ultimele două sezoane.

CITIȚI ȘI: INTERVIU 7 ani de CFR. “Mă retrag de aici ca și Burebista de la Bistrița” Episoade nepovestite de la celebrul Gloria Buzău-Steaua. “Se rugau de mine să le las un gol”

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare