Închide

Medicul care a învins sistemul. Dată afară din spital, după un proces cu instituția și susținută de părinții micuților pacienți, medicul pediatru Simona Tătar anunță că se întoarce la muncă

ActualitateSănătateTop News by Kristina Reştea - mai 04, 2017 0 926

Medicul pediatru Simona Tătar se reîntoarce la Spitalul Clinic de Copii, anunță aceasta. Asta după un proces cu spitalul și la câteva luni după ce a fost dată afară de pe post la începutul anului.  Simona Tătar a câştigat luna trecută o primă luptă în instanţă cu Spitalul Clinic de Copii, iar instituția avea drept de apel în termen de 10 zile. Amintim, medicul fusese concediat din spital după ce a renunţat la postul de asistent universitar din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Cazul său a devenit public când părinţii copiilor trataţi de medicul clujean au lansat o petiţie de susţinere, prin care cereau repunerea în funcţie a Simonei Tătar, un medic care s-a întors din Franţa pentru a profesa în România. Aceasta a dat în judecată Spitalul de Copii, iar instanţa a decis că îi admite acţiunea. Spitalul a renunțat la apel.

„Ultimul episod al epopeei… ”To be or not to be, în Spitalul de Copii”… Spitalul a cedat. De luni….back to work!”, anunță azi medicul Simona Tătar pe pagina personală de Facebook. Spitalul a renunțat la apel, ne-a precizat medicul.

Citiți mai multe despre caz:

Victorie de etapă pentru medicul dat afară de la Spitalul de Copii. Tribunalul Cluj i-a dat dreptate Simonei Tătar, medicul pentru care părinţii au lansat petiţie de susţinere

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.