Închide

Mediafax: Femeia şi băiatul de 8 ani, care au murit în furtuna din Halkidiki, au fost înmormântaţi. Slujba religioasă a fost oficiată de mitropolitul Clujului

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 17, 2019 0 210

Femeia şi copilul de 8 ani care au murit în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, au fost înmormântaţi, marţi, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Slujba a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Trupurile neînsufleţite ale celor doi români morţi în timpul furtunii din Halkidiki, o femeie şi un băiat de 8 ani, au fost aduse, luni, din Grecia la Cluj-Napoca, iar marţi a avut loc slujba de înmormântare în Cimitirul Central.

Slujba religioasă, la care au asistat zeci de persoane, a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, a relatat agenția Reuters. Printre victime s-au numărat şi două persoane de naţionalitate română, au anunţat autorităţile. O femeie şi un băiat de opt ani, ambii de naţionalitate română, au decedat în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant din localitatea Nea Plagia.

Citește și:

Cei doi români care au murit în furtuna din Grecia sunt o clujeancă și copilul ei de 8 ani

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, adus la UPU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu