Închide

Oferte aberante de cazare pentru Untold: boxă de 10mp, 100 euro. Încap 5 persoane, „pe jos se pot pune niște paleți, voi veniți cu sacii de dormit, corturi, rucsaci pe care le puteți lăsa peste zi””

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 17, 2019 0 572

Ofertele aberante de cazare pentru cel mai mare festival din România, Untold de la Cluj, continuă după chirii astronomice cu cazări total neobișnuite: un proprietar, de exemplu, oferă cazare într-o … boxă de depozitare dintr-un depozit. 5 nopți – 100 de euro. Partea bună – încap patru sau chiar cinci persoane cu tot cu bagaje.

„Pe jos se pot pune niște paleți, voi veniți cu sacii de dormit, corturi, rucsaci pe care le puteți lăsa peste zi”, arată cel care a postat anunțul, Avram, care poate fi contactat doar prin mesaj scris. Nu sunt șoareci în boxă, sau alte creaturi umblătoare sau zburătoare, după cum precizează acesta, căci recent a fost deratizat.

Boxa are 10 metri pătrați și se află într-un depozit de self storage.  „Locația este foarte bună, la doar doi kilometri de BT Arena”, mai arată anunțul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare