Închide

Marș comemorativ la Cluj pentru polițistul-motociclist decedat în misiune la București

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 24, 2015 2 761

Motocicliștii din Cluj, dar și din Transilvania, sunt așteptați mâine după-masă la un marș comemorativ în memoria polițistului decedat în urmă cu câteva zile la București, în timp ce deschidea coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Organizatorul marșului de comemorare de mâine e Paul Sorinca, ce spune că motocicliștii organizează acest marș „având în vedere solidaritatea și unitatea motocicliștilor, dar și riscurile la care suntem expuși”.

Marșul începe la ora 16 din parcarea de la Sala Sporturilor, pe traseul Sala Sporturilor „Horia Demian” (locul de întâlnire) – Bulevardul Eroilor – Calea Dorobanților – Strada Traian Vuia (și revenire) – Strada Teodor Mihali – Strada Albac – Strada C-tin Brâncuși – Calea Turzii – Strada Observatorului – Strada Frunzișului – Strada Plopilor – Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„Accentuăm caracterul de marș comemorativ, în cadrul căruia participanții vor păstra o atitudine adecvată evenimentului, fiind totodată interzisă orice manifestare contrară legilor în vigoare și a bunei desfășurări a defilării moto – turatul motoarelor, explozii în eșapament, claxonări și altele”, transmite Sorinca.

Amintim, un polițist pe motocicletă, Bogdan Gigină, ce deschidea coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea, a căzut într-o groapă adâncă, nesemnalizată, și a decedat pe loc. Accidentul acestuia a stârnit indignare iar opinia publică i-a cerut demisia lui Oprea.

  • 2 comentarii

    1. Poate ii dati un SMS lui Tariceanu sa vina si el la mars ca doar e motociclist …..nu!? sau sa lasat de sportul asta de cand cu accidentul , ori poate ca nu vrea sa-l supere pe doctorantul Garcea Oprea…?

    Scrie un comentariu