Închide

Mara, director sportiv la CFR: „Băi, MM Stoica, eu iau decizii aici, tu ești cu scandalul!”

Sport by Catalin Suciu - mart. 20, 2018 0 465

Acuzați de FCSB că au arbitraje favorabile în lupta pentru titlu, ceferiștii le răspund cu aceeași măsură.

Dacă fotbal se joacă prea puțin, Liga 1 abundă din nou de jigniri și dispute de mahala. CFR și FCSB se află în luptă directă pe toate planurile.

După ce MM Stoica și Becali au acuzat în termeni duri arbitrajele pro-CFR, formația clujeană răspunde.

„Dacă FCSB voia arbitru străin trebuia să facă o solicitare la Federație, apoi cei de acolo să ne-o trimită nouă. Noi nu am primit nimic. Singura cerere a fost când erau luați în calcul arbitri din țări pe care noi nu le acceptam. Ne-am expus punctul de vedere, am zis că vrem din primele 6 campionale ale lumii. Noi nu am mai primit nimic de atunci. Mihai Stoica aberează foarte mult. Atacă pe toată lumea. «Băi MM, eu sunt director sportiv la CFR, iau decizii aici!». El e doar responsabil cu scandalul și cu presiunea asupra arbitrilor. Toți știm că el nu mai are nicio putere, nu mai ia nicio decizie acolo. Să-și mai vadă de treaba lui. Numai scandaluri are în cap. Nu-mi aduc aminte să fi jucat el undeva ca să-și permită să-l jignească pe Dan Petrescu. El nu respectă pe nimeni, nu există noțiunea de loialitate și prietenie pentru el”, a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Iuliu Mureșan i-a atras atenția lui Mihai Stoica că acesta ar fi trebuit să se retragă din fotbal.
„A fost penalty la Benzar, am văzut și la reluare. Mingea a venit pe mână, care era îndepărtată de corp Dacă el nu punea mâna, mingea ajungea la Deac. Sunt circumstanțe clare de penalty. Nu putem să-i răspundem lui Gigi Becali. Încă e o generație de conducători în fotbalul românesc care tot timpul vor să se remarce, să dovedească faptul că ei sunt cei mai importanți de la echipă, nu jucătorii sau antrenorii, așa cum ar trebui să fie. Arbitrii mai pot influența atunci când greșesc, dar nu o fac cu intenție, să fie clar! Am votat inițial împotriva arbitrilor străini. După aceea, după apariția acelor declarații tendențioase, am spus să arătăm că nu avem interese, am revenit, am trimis adresă la Ligă spunând că vrem arbitri străini din primele 5 campioane valorice ale Europei. N-am mai primit niciun răspuns după. Nu vrem arbitri din Israel, Bulgaria și Serbia. Vrem arbitri din Anglia, Germania, Spania, care au valoare peste cei ai noștri. CFR e singura echipă care a făcut 10 puncte în Champions League. Unirea Urziceni a făcut 8, iar MM Stoica spunea că se retrage din fotbal dacă cineva mai face câte puncte a făcut echipa lui. Nu s-a retras din fotbal, nu s-a ținut de cuvânt. Dacă ești un om de cuvânt, cântărește-ți vorbele”, a declarat Iuliu Mureșan.

Citiți și:

Circ la TV după CFR Cluj -FCSB

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.