Închide

Circ la TV după CFR Cluj -FCSB

Sport by Catalin Suciu - mart. 19, 2018 4 1103

Reacțiile de după partida CFR Cluj – FCSB n-au întârziat să apară imediat după joc. Deși fotbalul a fost trecut la capitolul „și altele”, cele două echipe își continuă lupta pentru titlu în spațiul media.

CFR-ul și FCSB n-au jucat nimic. Dacă astea sunt cele mai bune echipe din România, atunci fotbalul nostru e cu totul pierdut.

Gazdele, de la care oricum nu poți avea nici o așteptare, evoluând în aceeași notă de la venirea lui Petrescu, cu mingi bubuite în față, au înscris din penalty, al zecelea din acest sezon. De partea cealaltă, FCSB  e echipa cu fotbaliștii cei mai „umflați”, și care, la fel, nu joacă nimic. Excepție face Budescu, fotbalist care pare din alt film. Spectatorii n-au avut ce vedea în Gruia. Dar se pot muta în fața televizoarelor în această săptămână…

MM Stoica, huiduit de tot stadionul în Gruia, a început ironiile și atacurile chiar după ultimul fluier.

„Înțeleg că Ion Crăciunescu spune că nu se impunea penalty! Dacă după toate discuțiile din ultima vreme, CFR deschide scorul dintr-un penalty controversat, atunci e incredibil! De ce ne mai chinuim să câștigăm un campionat dacă suntem furați? A ieșit Mara, ăsta de la CFR Cluj, să spună că vor arbitri străini. Băi Mara, noi am făcut adresă pentru arbitri străini, dar voi ați refuzat. Craiova joacă fotbal, nu ce face CFR Cluj. Noi am pierdut două puncte, CFR a pierdut două puncte și Craiova e aproape! Vreau să fim lăsați să jucăm! Ne purtăm frumos, n-am făcut presiuni înaintea acestui meci. L-am lăsat pe Dan Petrescu să bată câmpii, spune numai prostii! Vine o echipă care câștigă artificial campionatul, se duce și pierde în preliminarii și e eliminată! Noi contăm în Europa, aducem bani, bani de care beneficiază și alte echipe.

Am tăcut, nu am vrut să fim acuzați de presiuni. Vedeți ce se întâmplă, dar asta e situația. Steaua a fost ajutată de penalty-ul inventat, a fost ajutată de cele două schimbări, dar și de inspirația lui Dică care l-a trimis pe Planici vârf. Planici i-a înșirat ca pe mărgele pe jucătorii liderului și a dat o pasă de gol . Noi suntem la mâna noastră, dar nu o să-l avem cine știe câte etape pe Pintilii. Nu e un rezultat negativ, dar nu putem să fim mulțumiți pentru că au fost greșeli mari de arbitraj în defavoarea nosatră. Sau în favoarea celor de la CFR, nici nu știu ce să zic”, a zis Stoica la Look TV.

Becali, șeful său, a continuat, la digisport. ” Pe vremuri, cei de la CFR Cluj aveau 3-4-5 arbitri cu care erau prieteni la cataramă. Unul din ei e Hațegan. El nu putea să-i lase pe prietenii lui vechi. Așa se întâmplă când prietenii sunt la cataramă. Îi dă roșu direct lui Pintilii ca să stea două etape! Nici măcar galben n-a fost la Pintilii. Ce să fac? Îmi apăr nevoile și neamul! Să vă spun ceva. Dacă nu e prieten cu cei de la CFR, atunci Hațegan e cel mai slab arbitru care a existat vreodată în România! Îmi felicit echipa, a făcut un egal câte o victorie, am dominat o echipă care a jucat ca o echipă de Divizia C. De ce n-am câștigat? Nu poți, dacă te descurajează arbitrul așa. Aștept mai mult, dar n-am ce să vorbesc de joc”

Între ei, Adrian Porumboiu, afaceristul retresad din fotbal, de la FC Vaslui și fost adeversar al CFR-ului.

„Cum să dai la nivelul acesta un asemena penalty? E uluitor! Nu am niciun dubiu că Hațegan are locul lui bine stabilit în vitrina celor de la CFR Cluj. Hațegan e setat pe treaba asta. N-are cum să-i mai iasă din corp asta. Sângele lui e alb-vișiniu, câte trofee să mai pună Hațegan CFR-ului? Nu e prima dată, eu am spus în mai multe emisiuni. Încă de acum un an de zile repetam această afirmație. El nu trebuie să arbitreze CFR Cluj, așa ar fi corect. Hațegan ar trebui să fie și protejat, el nu trebuie trimis acolo! Toată lumea știe că a stat în pat cu cei de la CFR, cum să spunem acum că e fată mare?”

Suspendat, Dan Petrescu l-a trimis pe Valeriu Bordeanu la conferință, dar, cu siguranță, răspunsul acestuia nu va întârzia. Mara și Mureșan sunt și ei în expectativă pentru o invitație telefonică în platourile televiziunilor de sport.

foto: cfr/facebook

 

4 comentarii

 1. După Leicester – Chelsea din Cupa Angliei, CFR – FCSB este o caricatură.
  Arbitrul, depășit de evenimente, a greșit în favoarea/defavorea ambelor echipe.
  Grețoase – în tonul obișnuit – intervențiile fecesebiștilor de după meci…

  • Relatia cauza-efect.
   Meciul a fost gretos.
   hategan a facut ce facut si v-a pupi iar in dos.
   Aceasta e cauza.
   Efectul,poate fi un comentariu gretos.
   Insa cand esti furat cu nerusinare de arbitri nu poti comenta nene Tiberiu M…

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.