Închide

Derbi fără învingători. CFR a remizat cu FCSB și își menține prima poziție în Liga 1

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 19, 2018 0 158

CFR și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică seara pe arena Dr. Constantin Rădulescu, din Gruia. Culio a deschis scorul din lovitură de la unsprezece metri, dar Gnohere a egalat în prelungirile partidei.

Stadionul s-a umplut în Gruia, dar jocul a rămas înghețat, așa cum e și vremea de afară. Formația lui Petrescu se apără, iar când atacă, o face cu mingi lungi, spre ofensivă. Inestetic,  contrar oricăror norme ale spiritului jocului de fotbal, inventat, până la urmă, pentru public. Nici oaspeții nu joacă nimic și e greu să realiezezi ceva când ai un singur fotbalist, pe Budescu. Multe mingi în înaltul tribunelor de ambele părți, centrări, dar nimc notabil.

Numai că, Benzar atinge o mână cu umărul, iar centralul Hațegan acordă penalty pentru CFR. Al zecelea în acest sezon. Culio transformă fără probleme și CFR se distanțează la 5 puncte în frunte. Budescu nimerește transversala înainte de pauză cu un superșut și CFR-ul rămâne la conducere.

Clujenii cedează și mai mult inițiativa în partea a doua, iar Hațegan revine din nou în prim plan. Știe că a dictat penalty mult prea ușor pentru clujeni și îl elimină gratuit pe Andrei Peteleu, după care îl elimină și pe Mihai Pintilii. Îi acordă direct roșu după o talpă la Hoban.

Dică mută surprinzător și îl trece atacant pe fundașul Bogdan Planici. El deviează o centrare expediată de Morais, iar Harlem Gnohere restabilește egalitatea în prelungirile partidei.

Ambele tabere acuză arbitrajul. Circul va continua.

ECHIPELE DE START

Au marcat: Culio (38) / Gnohere (90+2)

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, A. Mureșan, Vinicius, Peteleu – Hoban, Djokovici, Culio – Deac, Omrani, Țucudean
Rezerve: Vâtcă, Luchin, Al. Vlad, L. Rus, Costache, Mailat, Al. Ioniță II

Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Găman, Planici, Momcilovici – Pintilii, J. Morais – Man, Budescu, Teixeira – Alibec
Rezerve: A. Vlad, Bălașa, Fl. Coman, Ov. Popescu, C. Tănase, Gnohere, Fl. Tănase

Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru: Ovidiu Hațegan

foto: cfrcluj/facebook

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare