Închide

Mama băiatului de 9 ani din Dej, mâncat de viermi în casă, condamnată la 18 ani de închisoare

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 30, 2021 0 230

În urmă cu exact un an, cazul unui băiat în vârstă de 9 ani din Dej, găsit în comă, mâncat de viermi în apartamentul de pe strada Crângului, soca întreaga țară, dar și autoritățile. Medici, polițiști și procurori, cu toții au fost uluiți de neglijența de care a putut da dovadă femeia care i-a dat viață, și care și-a lăsat copilul să moară în chinuri, zăcând săptămâni întregi într-un pat, printre viermi și muște, în propriile fecale. Băiatul a murit la spital, iar mama a fost arestată atunci pentre rele tratamente aplicate minorului.

Astăzi, la un an de la moartea băiatului, femeia a fost judecată în primă instanță, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului sub forma omorului calificat, dar și pentru violență în familie. Aceasta nu și-a recunoscut niciun moment faptele, astfel că astăzi a fost condamnată la 18 ani și 2 luni de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi, pentru o perioadă de 5 ani. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată, arată dejeanul.ro.

Citește și:

Femeia din Dej care și-a lăsat copilul să fie mâncat de viermi a fost arestată

Cazul șocant al copilului din Dej găsit în stare septică și leziuni ulcerative: martorii audiați în dosar nu suspectau nimic. ”Inculpata a săvârşit o infracţiune intenţionată contra vieţii”

Copilul găsit în stare critică într-un apartament din Dej, încă la Terapie Intensivă, în comă, susținut de aparate

Băiatul de 9 ani din Dej ajuns în comă din neglijența mamei a încetat din viață

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare