Închide

Femeia din Dej care și-a lăsat copilul să fie mâncat de viermi a fost arestată

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iul. 26, 2020 0 841

Caz înfiorător de la Dej, relatat de dejeanul.ro. Un copil de nouă ani a fost dus în stare de comă la spital după ce mama lui l-a ținut în casă, cu multiple răni pe aproape tot corpul fără să-i aplice vreun tratament sau să anunțe medicii. Femeia a fost arestată, preventiv, pentru 30 de zile. Anterior deciziei luate de instanţă, femeia fusese reţinută pentru 24 de ore de poliţişti.

Medicii au relatat pentru publicația din Dej că băiatul era pur şi simplu mâncat de viermi şi de muşte. De la spitalul din Dej, copilul a fost transferat în stare critică la Terapie Intensivă în Cluj-Napoca, dar medicii s-au arătat pesimişti cu privire la şansele acestuia de supravieţuire

„În jurul orei 12.45 (vinerit, 24 iulie) Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej –Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj”, informa vineri Poliţia Cluj.

Sursa Foto: dejeanul.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu