Închide

Luminițele din Cluj se aprind păstrând o decență a calității vieții de Sărbători, în așa fel încât clujenii să se simtă bine – arată primarul Emil Boc

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 04, 2022 0 432

Publicația www.info-sud-est.ro a realizat un top al cheltuielilor care se fac de marile municipii din țară de sărvători, cu iluminatul festiv. Potrivi acestui top, Clujul se află pe locul trei, cu peste 1 milion de lei. Pe locurile 1 și 2 sunt municipiile Constanța (3 milioane lei) și Galați (peste 1,5 milioane lei). Despre iluminatul festiv din 2022, primarul Emil Boc a spus public că „nu mărim față de ce am avut anul trecut, dar nici nu facem întuneric pentru că nu este cazul. Adică păstrăm cu decență o calitate a vieții încât să te simți bine de sărbători.”

 

„Noi nu mărim față de ce am avut anul trecut, dar nici nu facem întuneric pentru că nu este cazul. Adică păstrăm cu decență o calitate a vieții încât să te simți bine de sărbători. Nu multificăm, nu mergem mai departe cum mergeam în fiecare an – mai adăugam niște străzi, mai puneam în niște piațete… nu putem anul acesta să ne permitem. Rămânem la ceea ce am avut anul trecut și încercăm, evident, să facem economie prin eliminarea risipei acolo unde ea poate fi înlăturată(…) Nu am anulat nimic din desfășurarea normală a vieții, dar eliminăm risipa, cu atenție, acolo unde ea există și o vedem”, a comentat primarul Emil Boc prezența Clujului în top 3 național al cheltuielilor cu iluminatul festiv susținute de marile municipii ale tării.

sursă foto: Facebook/Târgul de Crăciun Cluj 2021

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare