Închide

Locuitorii dintr-o comună din Cluj nu au apă de câteva zile, problema se poate rezolva în câteva minute

Administrație by Actual de Cluj - iul. 23, 2022 0 211

Weekend-ul e weekend penru toată lumea. Mai ales pentru bugetări. Locuitorii din comuna Chiuiești nu au apă la robinete încă de joi, iar o problemă care poate fi rezolvată în doar câteva minute, persistă, pentru că autoritățile competente au telefonul închis. Lipsa apei pune în pericol și o nuntă care era programată la Căminul Cultural din comună, dar le face viața grea și mai multor refugiați ucraineni găzduiți în comună și care nu aveau cum să își facă rezerve de apă.

Problema a început joi, atunci când o cădere de tensiune cauzată de câțiva brazi căzuți peste firele de curent din localitatea Măgoajă, a oprit și pompele din bazinele care alimentează comuna cu apă. Reprezentanții primăriei i-au anunțat pe cei de la Compania de Apă, pentru că ei sunt proprietarii acestor puțuri, iar o echipă de la Companie a ajuns în cele din urmă în comună și a repornit pompele, fără să verifice dacă este apă în bazine sau nu, astfel că au funcționat doar câteva ore, arată dejeanul.ro.

Ulterior, nimeni nu a mai răspuns la telefon pentru ca problema să fie semnalată.

“Toată lumea are telefonul închis. Am sunat la Compania de Apă la Dej, telefonul închis. L-am sunat direct pe Alin Tise, pentru că de ei ține Compania de Apă Someș, dar are telefonul închis. La dispecerat mi se tot zice că ar trebui să aducă oameni de acasă pentru a forma o echipă care să vină să repornească pompele și nu par foarte încântați de asta…dovadă că nu a venit nimeni. Pe telefonul fix, la toate instituțiile intră ton de fax”, a declarat pentru dejeanul.ro Gavril Mihuț, primarul comunei Chiuiești.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare