Închide

VIDEO Ceremonie specială în Tanzania la finalul vizitei președintelui României/Un localnic a sărit în apă cu portretul acestuia strigând „Hakuna matata, Iohanes”

ActualitateAdministrațiePolitica by Actual de Cluj - nov. 20, 2023 0 248

Președintele Klaus Iohannis și soția acestuia au încheiat duminică vizita în Tanzania, din turneul african de 10 zile. Dar nu au încheiat-o oricum. Imaginile cu distracția de despărțire sunt de departe cele mai spectaculoase din călătoriile exotice ale președintelui de până acum. Două înregistrări video arată un grup de localnici care strigă diverse urări adunați în jurul unei poze a lui Klaus Iohannis și mai apoi a primei doamne, de dimensiunea celor cu Ceaușescu de pe pereții instituțiilor publice pe vremea dictatorului, scrie spotmedia.ro.

La finalul strigăturilor se aude clar „Hakuna matata, Iohanes”, o urare des folosită în Africa. „Cei care o folosesc (mai ales Zanzibar, Kenya și Tanzania) vor să exprime că „totul este bine” sau că „nu trebuie să-ți faci griji, ci să fii fericit”, arată spotmedia.ro.

După ce strigă Hakuna matata, unul dintre localnici, cel care are tabloul cu unul dintre Iohanniși, o rupe la fugă pe un ponton și se aruncă în apă cu mare entuziasm, cu tot cu tabloul.

Vezi articolul integral pe spotmedia.ro.

VEZI ȘI:

Suplimentare de buget de 1,5 milioane de euro pentru Administrația Prezidențială/Ce face în Africa președintele Iohannis în turneul de zece zile

 

sursă foto cover: captura video/sportmedia.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare