Închide

Licitație pentru repararea și întreținerea locurilor din joacă din Cluj cu un singur ofertant

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 24, 2023 0 267

Compania Dupex este singurul ofertant la licitația (acord cadru pe 2 ani) pentru repararea și întreținerea locurilor de joacă din Cluj-Napoca, un contract estimat la peste 7,4 milioane lei, fără TVA. Societatea a deținut și anii trecuți contracte similare cu municipalitatea.

 

Licitația lansată de Primăriei în decembrie 2022 pentru întreținerea locurilor de joacă din Cluj-Napoca are drept criterii de adjudecare cel mai bun rapot calitate-preț, pe lângă componenta financiară se vor oferi punctare pentru timpul de rezolvare al incidentelor și granația minimă oferită.

„În acest scop având în vedere că la această dată există un număr de cca 282 locuri de joacă publice și 54 specializate (creșe, grădinițe, școli, licee, total 336 spații de joacă), precum și circa 35 de locuri de fitness și zone de agrement, realizate în zona parcurilor și locurilor de agrement și joacă pentru copii, pe parcursul mai multor ani, se impune asigurarea permanentă a condițiilor stării de funcționare a acestora, în condiții de siguranță. Serviciul Spații verzi are în vedere în cadrul activității sale asigurarea permanentă a stării de funcționare a dotărilor existente, dar și prelungirea perioadei de utilizare a acestora, toate aceste echipamente de joacă, fitness sau dotări urbane aferente fiind situate în spații deschise cu acces nelimitat 24/24 ore”, se arată în caietul de sarcini.

Singurul ofertant la licitație este compania Dupex, iar licitația este în faze de evaluare a calificării și a ofertei tehnice. Dupex SRL Sebeș, județul Alba a fost înființată în 1992 și îl are asociat unic și administrator pe Ioan Dura și se ocupă de activitatea de întreținere a locurilor de joacă din Cluj-Napoca de peste zece ani.

Anul trecut, Dupex a mai câștigat un alt contract (de peste 1,7 milioane lei, fără TVA), din cadrul unei licitații pentru furnizarea de ”Dale din granule de cauciuc, benzi gazon sintetic, covor turnat din granule de cauciuc, tartan cu produse conexe”, alături de Indfloor Grup (peste 2,8 milioane lei fără TVA).

Vezi și: Cine furnizează Primăriei echipamente pentru creșterea siguranței celor peste 300 de locuri de joacă din Cluj-Napoca

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare