Închide

Licitația pentru modernizarea parcului Armătura, câștigată definitiv în instanță, contractul de lucrări se semnează săptămâna viitoare

Administrație by Actual de Cluj - iul. 02, 2021 0 557

Licitația pentru modernizarea parcului Armătura din cartierul Iris a fost câștigată ieri definitiv în instanță de către Primăria Cluj-Napoca, anunță primarul Emil Boc, astfel că poate fi semnat contractul de lucrări.

”Săptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru execuția lucrărilor”, arată Boc, după ce ieri Primăria a câștigat definitiv în instanță adjudecarea licitației pentru realizarea acestui obiectiv. ”Inițial, decizia comisiei de evaluare a fost contestată la CNSC (Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor-n.red.), însă contestația a fost respinsă. Ulterior, contestatarul a făcut plângere împotriva deciziei CNSC dar și Curtea de Apel Cluj a respins acțiunea. Prin urmare, contractul pentru execuția lucrărilor va fi semnat cu ofertantul câștigător desemnat de către comisia de evaluare”.

Proiectul pe fonduri europene presupune revitalizarea culoarului de mobilitate pe malul Someșului, în zona Parcului Armătura, prevede modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile râului, realizarea unui podeţ pietonal şi pentru biciclete peste pârâul Nadăş, amplasarea de mobilier urban și rasteluri de biciclete, plantare de arbori, sistem de iluminat modern și reabilitarea bazei sportive. Proiectul are o valoare de 16,7 milioane de lei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu