Închide

A fost emisă autorizația de construcție pentru unul dintre tronsoanele Autostrăzii Transilvania, ieri. ”Va fi mană cerească”

Administrație by Actual de Cluj - iul. 02, 2021 0 437

A fost emisă autorizația de construcție pentru unul dintre tronsoanele Autostrăzii Transilvania, ieri, cel care leagă localitatea Mihăiești  din Cluj de Zimbor, în Sălaj.

Anunțul vine de la ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care spune că proiectul, o dată finalizat, va fi ”mană cerească” pentru ”inima Ardealului”. Tronsonul are o lungime de 13 kilometri, care cuprinde un nod rutier la Zimbor, 11 poduri în lungime totală de 2,2 kilometri, 22 de podețe și o parcare de scurtă durată. ”Acest lot a fost licitat ”la pachet” cu unul învecinat, aflat deja în execuție: Nădășelu – Mihăiești, unde am fost în vizită acum două săptămâni. Sunt mulțumit de cum avansează lucrările, iar constructorul român e mobilizat foarte bine în teren”, arată Drulă.
Cu bani din PNRR, între Nădășelu și Poarta Sălajului, în lungime de 42 km, proiecte de două miliarde de lei, lucrările ar urma să fie finalizate în doi ani, până în 2023, crede ministrul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare