Închide

FOTO/VIDEO LECȚIA DIASPOREI: 1500 de români stau la coadă în Padova. Clujean ajuns la secție: „nu ne descurajăm, stăm să votăm”

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - nov. 16, 2014 0 294

Mobilizare la vot și în Italia. Un clujean a ajuns la secția de la Padova la ora 11.00 „Sunt 1500 de oameni deja aici. Așa am găsit coada. Acum suntem la jumătate. Lumea glumește și are răbdare. E relaxată. Coada s-a mărit după noi. Mulți români trec, văd coada, după care renunță. Noi nu ne descurajăm, stăm să votăm”, spune pentru Actualdecluj Denis. 

 

1

La coadă la Padova se completează declarații. „Oamenii au venit de la sute de kilomeri. Coada s-a mărit. Padova e singura secție acceptabilă din zonă. În Veneto sunt mai multe de 200.000 de români rezidenți. Este secție și la Venezia, la Institutul cultural român, însă greu accesibilă. În Asolo-Treviso, un sat în care ești obligat să îți lași mașina și să mergi 1 kilometru până în centru. Și la Verona. Deci foarte puțin s-a făcut pentru ca românii din diaspora să poată vota”, a mai atras atenția clujeanul. 

6

7

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.