Închide

Jandarmul lovit la meciul „U” Cluj – Hermannstadt e la terapie intensivă. Diagnostic: traumatism cranio-cerebral de grad 1. Agresorul riscă pușcăria

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 10, 2019 1 894

Jandarmul lovit cu scaunul în cap în timpul partidei Universitatea Cluj – Hermannstadt Sibiu a primit un diagnostic dur: traumatism cranio-cerebral , grad 1. Bărbatul a și fost transferat la Clinica de Neurochirurgie, unde se află sub supraveghere la Terapie Intensivă.

„Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a precizat directorul medical de la Spitalul de Clinic de Urgență, Adela Golea.

Traian Morar, purtătorul de cuvânt al Poliției Cluj, a anunțat că s-a deschis un dosar penal pentru ultraj, iar în prezent se fac cercetări pentru identificarea agresorului.

Pe de altă parte, procuratura așteaptă acum un raport de la IML Cluj, iar încadrarea juridică se poate chiar schimba. Agresorul poate fi acuzat de tenativă de omor și riscă ani grei de închisoare. În cea mai blândă situație, cel care a aruncat cu scaunul poate primi amendă contravențională și interzicerea dreptului de a mai intra pe stadioane la competițiile sportive.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.