Închide

Un nou transfer low-cost la CFR. Și-a adus un fundaș dreapta care a mai evoluat în Gruia în perioada insolvenței. În ultimii ani a jucat în Republica Moldova

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 10, 2019 0 867

CFR Cluj continuă să transfere pe mărunți doar jucători liberi. I-a adus pe Fabio Aurelio și Mario Rondon, de la Gaz Metan Mediaș, iar apoi a semnat cu Andrei Burcă, fundaș central de la Botoșani. Clubul negociază de o perioadă și cu Paul Papp, dar până să semneze cu internaționalul român, CFR s-a înțeles cu Mateo Susic.

Susic, fundaș dreapta, e o mai veche cunoștință a celor de la CFR, formație pentru care a mai jucat în sezonul 2014-2015, atunci când CFR Cluj era în insolvență. A jucat un singus sezon în Gruia, fiind adus la sugestia lui Vasile Miriuță. După despărțirea de CFR, Susic a evoluat doar în Moldova, la Șeriff Tiraspol. În ultimul sezon a jucat de 10 ori pentru echipa din Tiraspol.

Acesta se va prezenta la reunire, semnând deja contractul.

„Sunt destul de mulţumit de achiziţii. Au venit patru jucători, care or să fie la antrenament luni… Sper, 90% totul e rezolvat. Cine sunt? O să-i vedeţi luni. După care, vor mai veni încă trei jucători, pe parcurs, în cantonament. Eu vorbesc aici de seniori, nu de U21! După care va trebui să transferăm şi doi jucători U21, pe care nu i-am găsit. Cu seniorii ne-am înţeles, mai sunt nişte lucruri de pus la punct”, a spus Petrescu la revenirea din vacanță.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare