Închide

10 lucruri despre partida U Cluj – Hermannstadt Sibiu

Sport by Catalin Suciu - iun. 09, 2019 2 1083

*Pentru prestația cu Sibiul, toți jucătorii Universității au fost recompensați cu câte un bratwurst săsesc ca să facă ce vor cu el.

*Goga s-a dus la Neluțu Sabău și i-a zis: „Mister, dacă mai era încă un Goga, poate aveam o șansă”

* Fundașul Ionuț Ursu e exemplul cel mai bun că și tu poți mâine să îți dai demisia de la job și să te faci fotbalist. Mâine!

* Giurgiu a fost văzut cu un lasou în minutul 70, încercând să-i prindă pe sibieni pe teren.

* Axente e cel mai obosit pământean și încă nu i-a găsit nimeni leacul.

*Lobonț a pregătit partida după ce s-a sfătuit cu Marius Lăcătuș, un adevărat specialist în promovări.

*De supărare, Cristinel Pojar s-a încruntat și-a spart două termopane din zona VIP doar cu privirea.

* Dâlbea, veteranul de aproape 60 de la Sibiu și-a prelungit contractul pe încă cinci sezoane fiind extrem de optimist după meciul cu U: „Încă mai pot”, a spus mijlocașul care speră să fie bunic cât mai curând.

*Singura echipă cu care Universitatea Cluj ar fi avut șanse era echipa națională a României din meciul cu Norvegia.

* Din păcate, asta nu mai e glumă. „Promovăm împreună valorile Universității”, a fost mesajul Peluzei la începutul partidei, iar finalul îl știm cu toții. Păcat de U și de toți ceilalți de pe stadion.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

2 comentarii

  1. mda,se pot scrie pamflete,satire,despre acest joc in realitate e pierdere de timp.Consumi cerneala degeaba. U nu a avut solutii sa poata da o replica pe masura sibienilor.Nu s-a vazut dorinta de a juca un fotbal de clasa si de a castiga. Cauzele sunt(trebuie spus verde in fata) jucatori fizic si psihic erodati. De Lobont ce sa mai spun…are multe de invatat pana sa ajunga antrenor.(ar fi fost normal sa-si inceapa ucenicia la juniori si apoi pe langa un antrenor cu experienta.Cred ca nici verbal nu se poate face inteles. Goga a fost singurul jucator care s-a vazut la U dar el nu e Messi.Sansele sa faca U un rezultat bun la Sibiu sunt pura fantezie.Deci oricat as fi de solidar cu U nu pot sa mai cred intr-un centenar in prima liga.Ce la anul va fi in curtea lui U…sta scris in stele. Sabau pleaca,Lobont neaparat trebuie sa plece si cine vine??? vine vantul. Pardon,vine UNTOLD.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.