Închide

Jandarmii și polițiștii vor să facă curat în piețele Clujului, dau amenzi de 2.500 de euro, confiscă flori

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 08, 2016 0 229

După razia de proporții în piața de vechituri a Clujului Oser, ca să combată evaziunea fiscală, polițiștii descind și la florărese, cărora le confiscă marfa pentru că vând florile ilegal.

S-a întâmplat chiar în ajunul Zilei, Femeii, ieri, când polițiștii și jandarmii de la Gruparea Mobilă au descins „în sistem integrat” în zona piețelor Mărăști și Mihai Viteazu. „Acţiunea a vizat în principal prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, a evaziunii fiscale, prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale”, explică polițiștii, adăugând că pe lângă aceasta au instituit și filtre rutiere ca să verifice mașinile de marfă, unde au verificat 38 persoane fizice autorizate şi 43 producători agricoli.

Rezultatul după descinderile de ieri – 23 amenzi aplicate, între care jumătate împotriva evaziunii fiscale, în valoare totală de peste 11.500 lei – adică peste 2.500 de euro. În plus polițiștii au confiscat marfa vândută ilegal, în special flori, în valoare totală de peste 3.200 de lei.

Amintim, în weekend polițiștii și jandarmii au descins și în piața de vechituri Oser, unde au dat amenzi de 2.000 de euro într-o zi.

Se îngroașă gluma în piața de vechituri a Clujului: amenzi de 2.000 euro într-o zi

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu