Închide

Jandarmii din Cluj, amenzi de 10.000 euro într-o lună. Cursa de Tel Aviv, obiectiv antitero

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 16, 2017 0 733

Ziua și intervențiile – așa s-ar putea rezuma activitatea jandarmilor din Cluj, în septembrie – mai bine de 230 de misiuni executate în această lună, conform unui raport.

Dintre acestea 74 au fost misiuni de menținere a ordinii publice și alte 77 au fost misiuni la manifestări sportive, proteste, spectacole și nu mai puțin de 36 de acțiuni de protecție antiteroristă. Acestea din urmă sunt acțiuni preventive, spune purtătorul de cuvânt Marius Ardelean – iar mare parte sunt acțiuni la aeroportul internațional din Cluj-Napoca, la sosirea avionului din Tel Aviv, dar și în zona pieței gării și la instituții publice, plus la manifestările cu aflux mare de persoane.

Jandarmii au avut de lucru și în misiuni în colaborare cu compania de transport public din Cluj-Napoca și cu Inspectoratul Teritorial de Muncă – nu mai puțin de 16 astfel de misiuni, care au fost razii în mijloacele de transport în comun pentru depistarea călătorilor fără bilet și respectiv pentru depistarea muncii fără forme legale.

De asemenea, în septembrie jandarmii au executat 30 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în 13 localități. Rezultatul – trei infracțiuni constatate, cu cinci făptuitori prinși, și nu mai puțin de 281 de amenzi în valoare totală de 47.650 lei, adică peste 10.000 de euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu